Werkkamer advies

Woonkamer - Werkkamer - Slaapkamer - Badkamer - Kinderkamer - Keuken - Zolder

Ongestoord werken

In de werkkamer wilt u ongestoord werken en kunt u geen hinderlijke lichtinval of warmte gebruiken. Met name als u met een beeldscherm werkt is goede raamdecoratie een pré.

Jaloezieën bij beeldschermgebruik

Met horizontale jaloezieën kunt u ongestoord werken zonder hinderlijke lichtinval. Ook verticale jaloezieën maken ongestoord werken mogelijk. Voor de werkkamer is er de speciale beeldschermlamel ontwikkeld.    
  

Rolgordijn als raamdecoratie of als projectiescherm

Ook het rolgordijn dag/nacht model met transparante en verduisterende stof is handig wanneer u werkt met een beeldscherm. Met dit rolgordijn kunt u de lichtinval naar wens doseren. Wilt u een presentatie geven in uw werkkamer? Dan is er de rolgordijnstof met hoge reflectiewaarde, waarop direct geprojecteerd kan worden. Een handige twee-in-een oplossing!Creëer een werkruimte met een paneelgordijn

Heeft u een werkruimte in een deel van een kamer en wilt u rustig kunnen werken? Kies dan voor een paneelgordijn als scheidingswand. Paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kwaliteiten.Duo rolgordijnen

Als u werkt, is het noodzakelijk dat u zelf kunt bepalen hoeveel licht er binnen valt. Dit kan met het duo rolgordijn. Het duo rolgordijn bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen, wordt de mate van lichtinval bepaald.


Deel deze pagina