Woonkamer advies

Woonkamer - Werkkamer - Slaapkamer - Badkamer - Kinderkamer - Keuken - Zolder

Sfeer in uw woonkamer

De raamdecoratiekeuze bepaalt de sfeer in iedere woonkamer. Sunmarc zonweringen biedt verschillende mogelijkheden op dit gebied. Op deze pagina vindt u daarvan een selectie.

Rolgordijnen passen in elke woonkamer

Rolgordijnen zijn praktisch en mooi in iedere woonkamer. Er is een uitgebreide keuze in stoffen en dessins. Van transparant tot verduisterend. Een decoratieve koordhanger of een schulp met of zonder roede geeft het rolgordijn een persoonlijk tintje.
Erg bijzonder zijn de duo rolgordijnen. Deze combineert de beste eigenschappen van een rolgordijn en een jaloezie, waardoor u heel eenvoudig de mate van lichtinval kunt bepalen. 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn bij uitstek sfeermakers in uw woonkamer. De uni- en dessinstoffen zorgen voor een mooie lichtinval. De transparante stoffen zijn een mooi alternatief voor vitrage. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Met baleinen kiest u voor een strak uiterlijk. Zonder baleinen krijgt het vouwgordijn juist een nonchalante uitstraling.Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn geschikte raamdecoratie voor de woonkamer. Met verduisterende, maar ook transparante stoffen, kiest u een lichtinval die u wenst in uw woonkamer.

Facette® roljaloezieën

De Facette® roljaloezieën maken het dankzij de afhankelijk van elkaar te bewegen stofbanen mogelijk een lichtinval te creëren die aansluit bij uw interieur. Zo kunt u voor veel lichtinval kiezen als het schemert of voor weinig lichtinval wanneer u behoefte heeft aan privacy.Deel deze pagina