Dakraamproducten

  • Sunmarc Zonweringen & Raamdecoratie
  • Sunmarc Zonweringen & Raamdecoratie
  • Sunmarc Zonweringen & Raamdecoratie
Sunmarc
Sunmarc beschikt over meerdere producten die geschikt zijn voor Velux dakramen en dakramen in variabele maten: Rolgordijnen, Plissé & Duette®, Horizontale jaloezieën.

Rolgordijnen

Een luxe dakraam rolgordijn cassettesysteem met veerbediening. Het cassettesysteem heeft aluminium profielen waardoor het rolgordijn aan alle kanten volledig afsluit. Het systeem is zeer eenvoudig te monteren en met de ergonomisch gevormde onderlat kunt u het rolgordijn traploos op en neer bewegen. Hierdoor kan het rolgordijn in elke gewenste stand gefixeerd worden.
Speciaal voor Velux.® dakramen kunt u er voor kiezen de warmte op zomerse dagen buiten te houden met een Buitenscreen. Dit product is lichtregulerend en werkt geluiddempend bij regen.

Plissé & Duette®

De ingespannen plissé of Duette® heeft spankoorden en is met een bedieningsgreep traploos omhoog- en omlaag te schuiven.

Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezie met 25 mm lamellen wordt met zijgeleidingskabels op de juiste plaats gehouden. De jaloezie wordt met een trekkoord opgetrokken of neergelaten en met een transparante bedieningsstang getuimeld.


Deel deze pagina