Rolluiken

  • Sunmarc Zonweringen & Raamdecoratie
Sunmarc

Veilig, duurzaam en goede vormgeving

Het nuttige met het aangename combineren. Rolluiken en rolpoorten zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.

Techniek

Vanuit een sterke bak rolt, via geleiders, een pantser van in elkaar gehaakte lamellen. De lamellen zijn dubbelwandig en vol geschuimd, voor stevigheid en isolatie. Rolluiken worden standaard voorzien van stevige ophangveren, waardoor het van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is.

Materiaal

Kast, geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor onverwoestbaar en volledig weerbestendig.

Model en vormgeving

De kast of bak is meestal mooi afgeschuind voor een betere lichtinval. Modern en elegant zijn de nieuwe ronde kasten. Ook vierkante kasten zijn nog steeds mogelijk.

Kleuren

Naast de basiskleuren wit, bruin, grijs, lichtbeige, zijn er nu talrijke andere kleuren verkrijgbaar, nl: beige, ivoor, créme, teak, groen, blauw, rood, zwart en zilver-metaal. Ook elke ral-kleur is leverbaar. Zodat bij elke huisstijl een passende kleur gevonden kan worden.

Bediening

De rolluiken worden bediend d.m.v. band. De bediening bevindt zich vanwege de veiligheid altijd binnen. De laatste jaren worden steeds vaker rolluiken geplaatst met elektrische bediening.

Waarom

Functionaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Het onderhoud is uiterst eenvoudig. Onze rolluiken vormen een excellente zon - en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie.


Bedieningscomfort voor uw rolluiken

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Somfy staat garant voor


Comfort

Vanuit uw luie stoel uw rolluiken bedienen met afstandsbediening.

Betrouwbaarheid

Afstandsbedieningen en motoren zijn door en door getest. Goed voor jarenlang onbezorgd gebruikscomfort.

Ruim zendbereik

De radiosignalen hebben een reikwijdte van twintig meter, dwars door twee betonnen muren.

Veiligheid

Geen kans op ongewenste bediening dankzij een willekeurige zendcode met zestien miljoen combinaties.

Garantie

Bij een juiste installatie volgens de Somfy installatievoorschriften twee jaar garantie op alle bedieningen en vijf jaar op motoren. Fraaie oplossing door de draadloze werking nagenoeg geen bekabeling in uw woning.


Deel deze pagina