Veranda Zonwering

  • Sunmarc Zonweringen & Raamdecoratie
  • Sunmarc Zonweringen & Raamdecoratie
Sunmarc

Optimale temperatuurregeling

Uiterst doeltreffende zonwering. Tropische temperaturen in uw veranda behoren tot de verleden tijd. In harmonie met uw veranda. Robuust en elegant. U bepaalt zelf de warmte en lichtinval.

Techniek

Het doek, dat in een schitterend vormgegeven kast zit opgeborgen, wordt via geleiders en met behulp van een motor over het dak van de veranda getrokken. In de onderlijst is een speciale ( onzichtbare ) constructie aangebracht, die het doek constant strak houdt. De vrije centimeters tussen het doek en het glas zorgen voor een optimale luchtcirculatie, zodat het dak niet opwarmt.

Model en vormgeving

Door de verfijnde vormgeving van kast en geleiders, zorgt de verandazonwering, samen met het door u gekozen doek, voor een zeer modieuze toevoeging aan uw serre. Mooie en doelmatige zonwering, die serre maakt tot een comfortabele extra leefruimte, waarvan u optimaal kunt genieten in een aangename temperatuur.

Doek

Kiest u voor zonweringdoek, dan heeft u een bijna onbegrensde keuze uit effen kleuren en streepdessins. Het weefsel is van een duurzame, zware kwaliteit (+/- 300 gram per m2) en is vochtbestendig, rot - en schimmelvrij, luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden. Speciaal voor verandazonwering is een speciale doekkwaliteit ontwikkeld, zeer hoog scorend in het absorberen en reflecteren van zonnewarmte. Het is gemaakt van zeer sterkte gecoate polyester garens en is UV-bestendig, vuilafstotend en brandvertragend.
Dit zeer doeltreffende doek is verkrijgbaar in een scala van werkelijk schitterende kleuren. SOLTIS 86 en SOLTIS 92 zijn uitermate geschikt voor deze zonwering.

Bediening

De verandazonwering wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening.


Deel deze pagina