Onderhoud

  • Sunmarc Zonweringen & Raamdecoratie
  • Sunmarc Zonweringen & Raamdecoratie
Sunmarc

Rolgordijnen

Je kunt je rolgordijn reinigen door het met een licht vochtige doek af te nemen. Vermijd schrobben of hard wrijven. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Rolgordijnen zijn niet machine wasbaar.
 

Duo rolgordijnen

Je kunt je duo rolgordijn reinigen door het af te borstelen met een zachte borstel. Er zijn ook stoffen die je af kunt nemen met een vochtige doek. Houd er rekening mee dat de stof zeer gevoelig is.
 

Horizontale jaloezieën

Je kunt je horizontale jaloezie reinigen door het met een vochtige doek af te nemen of je jaloezie af te stoffen met een doek of plumeau. Pas wel op voor de ladderkoorden, deze zijn vrij kwetsbaar.
 

Verticale jaloezieën

Alle stoffen lamellen kunnen gewassen worden in een handsopje. Er zijn ook stoffen lamellen die in de wasmachine kunnen. Voor informatie over welke stoffen lamellen hiervoor geschikt zijn, kun je contact opnemen met de betere woninginrichter. Kunststof en aluminium lamellen kun je uiteraard
met een vochtige doek afnemen.
 

Vlinderjaloezieën

Je kunt je vlinderjaloezie reinigen met een plumeau of met een lichtvochtige doek. Vermijd in het laatste geval hard wrijven en gebruik geen schoonmaakmiddel.
 

Vouwgordijnen en gordijnen

Alle bécé vouwgordijnen kunnen gewassen worden. Voor de wasinstructie verwijzen wij je naar het wasetiket dat bevestigd is op al onze vouwgordijnen.
 

Paneelgordijnen

Als er een wasetiket in de paneelgordijnenstof zit kun je deze volgens voorschrift wassen. Heeft jouw paneelgordijnstof geen wasetiket, dan kun je het paneelgordijn met een licht vochtige doek afnemen. Vermijd hard wrijven en gebruik geen schoonmaakmiddel.
 

Plissé- en dupligordijnen

Alle plissé- en dupligordijnen kunnen gewassen worden in een lauw bad. Het complete product kun je in het bad laten weken en vervolgens voorzichtig afspoelen. Laat het plissé- of dupligordijn in opgetrokken toestand
drogen.


Deel deze pagina